Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Αγαπητοί φίλοι ,

Ξεκίνησα να δημιουργήσω αυτό το blog, όταν κατάλαβα με την παρότρυνση βέβαια ενός σημαντικού ανθρώπου στη ζωή μου, πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεις χώρο να αποκαλύπτεις συναισθήματα και προσωπικές εμπειρίες και να μπορούν σε αυτόν να καταθέτουν και άλλοι τις απόψεις τους.

Έτσι ξεκίνησα σιγά σιγά να μελετώ τον χώρο των blogs και να αναζητώ θέματα που θα μπορούσα να μοιραστώ μαζί σας.

Ένα απο αυτά είναι η περιήγηση στην όμορφη πατρίδα μας την Ελλάδα αλλά και σε άλλα όμορφα μέρη του κόσμου που είναι εξ ίσου όμορφα.

Και θέλω να τα μοιραστω μαζί σας. Έτσι θα βρούμε χωρο εδώ, σε αυτό το blog να αναρτήσουμε φωτογραφίες, σχόλια, πληροφορίες για τα μέρη που έχουμε επισκεφτεί και να τα κάνουμε γνωστά μεταξύ μας, αλλα και σε όποιον επισκεφτεί το χώρο μας.

Εχω όνειρα για το blog αυτό και θέλω να τα παραγματοποιήσω μαζί σας. Θα υπάρξουν όμως ακόμη δύο Blogs με διαφορα θέματα... Νομιζω πως έχουμε πολλα να πούμε και ακόμη περισσότερα να γράψουμε. Σεβόμενοι βέβαια την νομοθεσία της χώρας μας και τον άνθρωπο με την γενική του έννοια.

Σας ευχαριστώ όλους .....!!!!!!!!!!

Ελάτε να δείξουμε πόσο σοβαρά πραγματα μπορούμε να δημιουργήσουμε στο διαδίκτυο.
Προσωπικά εμενα, οι ηλεκτρονικές κοινωνίες του τύπου facebook, σταματησαν να με καλύπτουν. Τις αφηνω για πιο μοναχικούς ανθρώπους και για επαγγελματίες και πολιτικούς που ψαχνουν πελατεία. Τις αφήνω επισης στην διάθεση καθε μοναχικού τύπου που ψάχνει την "παρέα του". Προτιμώ προσωπικα την καθαρή επικοινωνια.....την επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων...

Δημήτριος Νικ. Ρούσσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου